Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia / Méretcsere

GARANCIAKEZELÉS - SZAVATOSSÁG


Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását WebShopunk felé. Szavatosság időtartama 12 (tizenkettő) hónap. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat a http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/ujjogi/law.html oldalon tekintheti meg.

A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉS MENETE


Garanciális igény esetén kérem töltse ki az alábbi panaszfelvételi jegyzőkönyvet amelyet letölthet innen   .

A hibás terméket valamint a kitöltött garanciális űrlapot a vásárló eljuttatja 1164 Budapest Szabadföld út 18 címre . Ezúton szeretnénk felhívni a kedves vásárlók figyelmét, hogy a garanciális termékeket megtisztított állapotban tudjuk csak átvenni. Az átvett termékről visszaigazolást küldünk. A hibás terméket 3-15 (gyártónként változik)  napon belül bevizsgáljuk. Jogos garancia igény esetén a csereterméket vagy elutasítása esetén a meglévő terméket térítésmentesen átveheti üzletünkben : 1164 Budapest Szabadföld út 18.

MÉRETCSERE


Méretcsere szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ha véletlenül nem megfelelő méretű a termék amit rendelt, kényelmesen megoldható legyen a cseréje. A méretcserére a megrendelt termék vevő által történő átvételt követő 15 napon belül van lehetőség.

Igénybevétel teendői:

  • Kérem írjon egy levelet a méretcsere igényről az iroda@bestmunkaruha.hu levelezési címre. Fel kell tüntetni a levélben a rendelés azonosítót, a cserélni kívánt termék cikkszámát, valamint hogy milyen méretre szeretné cserélni a terméket.
  • A cserélni kívánt terméket csomagolja be és küldje el a részünkre. A csomagra rá kell iratni a Bestmunkaruha Kft elérhetőségeit (1164 Budapest Szabadföld út 18, telefon: 06205102501, email: iroda@bestmunkaruha.hu) Amint a csomag megérkezett a csereterméket futárszolgálatunkkal (GLS) elküldjük az Ön részére. A méretcsere szolgáltatás díja: 2500 Ft.

Vagy

  • Kérem írjon egy levelet a méretcsere igényről az iroda@bestmunkaruha.hu levelezési címre. Fel kell tüntetni a levélben a rendelés azonosítót, a cserélni kívánt termék cikkszámát, valamint hogy milyen méretre szeretné cserélni a terméket.
  • A cserélni kívánt terméket csomagolja be. A csere terméket a futárszolgálatunkkal (GLS) elküldjük az Ön részére és a futár elhozza Öntöl a cserélni kívánt terméket. A méretcsere - cseretermék megküldésével - szolgáltatás díja: 5100 Ft.

A kézbesítés díját a futárszolgálat munkatársánál készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni.

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA / ELÁLLÁS JOGA


Nem lett jó a termék, szeretnéd visszaküldeni? Az elállás jogán megteheted. A vásárlástól történő elállásra a megrendelt termék vevő által történő átvételtől követő 14 napon belül van lehetőség.

FONTOS INFORMÁCIÓK A VISSZAKÜLDÉSHEZ

  • Visszaküldési cím: 1164 Budapest Szabadföld út 18. A csomagra rá kell iratni a Bestmunkaruha Kft elérhetőségeit (a címen kívül a telefon: 06205102501, email: iroda@bestmunkaruha.hu elérhetőségeket)
  • Utánvéttel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni.
  • Csak hibátlan állapotú (értékesítési címkével is ellátott) terméket tudunk elfogadni.
  • A vásárlástól való elállásod csak a kitöltött elállási nyilatkozattal, valamint az eredeti cégünk által kiállított számlával tudjuk elfogadni, így kérünk hogy a termékkel együtt ezeket a dokumentumokat is küld vissza nekünk.

Elállási nyilatkozat minta letölthető : innen